Decizii, decizii…

On 14 July 2010, in Z, by Huskey

Ceva mă îndeamnă de la spate. Oricât de mult aş sta, oricât de mult aş evita să iau contact cu ecranul, ceva adânc în interior nu-mi dă pace. Îmi spunea cineva ieri aşa, la prima vedere, că am un talent şi că ar trebui să profit de el. Uşor de zis, greu de făcut.

De un lucru sunt, însă, foarte sigur. Toate deciziile din viaţă trebuiesc tratate cu seriozitate şi suntem răspunzători pentru cele pe care le luăm. Dar ce se întâmplă când nu iei niciuna? Până la urmă şi să te laşi purtat de val este la rându-i o decizie, nu? Dacă am greşit sau nu, dacă am câştigat ceva din aventurile prin care am trecut, cred că numai timpul poate răspunde. Nu stau acum să filosofez pe tema “ce-ar fi fost dacă…” pentru că ar fi enorm de multe de spus. Am să vă spun povestea lui Andrei, iar concluziile vi le trageţi singuri.

 

Blog nou

On 24 November 2008, in Z, by Huskey

Am luat-o de la început. Din nou. Da, ştiu, se poate spune că sunt nehotărât, că nu ştiu ce vreau, dar la fel de bine se poate spune că sunt un perfecţionist incorigibil. De fapt, cea din urmă este varianta corectă şi, ceea ce pare a fi la prima vedere o calitate, este mai degrabă un defect. Într-o lume atât de agitată cum este cea de azi se întâmplă destul de des ca orice ezitare să fie un pas înapoi. Se spune că mai bine măsori de două ori şi tai o dată, dar uneori este mai bine (şi chiar mai uşor) să te laşi pur şi simplu purtat de val. Acesta este şi motivul pentru care am cam lăsat de izbelişte acest blog, ceea ce la început părea ceva foarte simplu a devenit cu timpul (şi datorită perfecţionismului) un alt “ceva” pe care l-am demarat şi pe care l-am abandonat încă din faşă.

Revin aşadar cu un nou început, un nou design, ceva mai multă implicare, poate chiar şi cu proiecte noi, şi sunt sigur că se vor vedea şi rezultatele. Va fi ceva mai mult decât un simplu blog.

Tagged with:
 

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...

Visit our friends!

A few highly recommended friends...